Om La Bocca

Om La Bocca

På La Bocca lagar vi genuin mat för er som älskar Italien.

På La Bocca upplever ni äkta italienskt hantverk, de yttersta bland råvaror och traditionella recept – alltid baserade på säsong och kompromisslös kvalitet.

Vi erbjuder bland annat den allra finaste prosciutto Di Parma San Daniele, en underbar peccorino Nero val’dorsia, cerignolaoliver från Apulien, napoletansk mozzarella di bufala med den rätta konsistensen, solmogna färska tomater från Sicilien och söta inlagda tomater från San Marzano, handgjord durumvetepasta med perfekt tuggmotstånd, Parmigiano Reggiano lagrad i 36 månader och peccorino Nero val’dorsia.

Vi har en av landets bästa restaurangvinkällare och chambre séparée för det slutna sällskapet. La Bocca passar lika bra för en romantisk middag, en after work med italienska delikatesser i baren eller familjemiddagar av det större slaget. Välkommen att kontakta oss eller boka bord direkt!

Restaurangchef Erika Goytizolo och kökschef Leonard Rangstedt Nilsson med vår personal hälsar er välkomna till Italien.

_MG_0546-crop
_MG_0553-crop
_MG_1096 (kopia)
_MG_1813-crop
_MG_1414 (kopia)
_MG_1346-crop
_MG_0571-crop
_MG_1701
_MG_0828-crop
_MG_0733-crop
_MG_0990
_MG_0775-crop
_MG_1237
_MG_0643-crop
_MG_1368-crop
_MG_1513
_MG_1317-crop
_MG_0979-crop