Julbord

Julbord

Italienskt julbord

Vi har samlat det bästa från Italien på en buffé. Fira in julen med tryffelsalami, ugnsbakad kryddspäckad fläsksida, grillade rödräkor med chili och vitlök med mera. Se hela julbordsmenyn.

Om du säger att vår mozzarella smakar som din mormors så säger vi – grattis. Och tack för komplimangen. För det betyder att din mormor har matat en buffel med hasselnötter och gräs som endast växer på en altitud av 1 800 meter och där regnet för med sig kiselsalt från medelhavet.

När hon sedan mjölkat buffeln, vakat över den sjudande mjölken i 6 timmar, och sedan ropar ”Pasta di punto!”, så vet du också att den första fasen gick vägen. När sedan en vecka passerat med vakande, knådande och strykande, så kanske, bara kanske, en mozzarella sett dagens ljus.

Allt på vårt julbord andas det absolut bästa från Italien. Ta en tugga, blunda och res med oss till Toscanas vingårdar, Capris klippor eller Lazios pastavagga.

Buon Natale!

Tid och pris

Sittningar 30 november – 21 december

Tisdag-lördag
Tidig sittning 17:00-20:00 695:-
Sen sittning 20:15-23:30 745:-

julbordsmeny

Vår kära julbordsmeny hittar du här.

boka bord

Om ni är ett sällskap på 10 eller färre är det enklast att boka via vår hemsida, om ni är ett sällskap på 11 eller fler får ni gärna mejla oss på info@labocca.se eller ringa oss på 08-408 008 44. Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@labocca.se

 Får man avboka?

Avbokningar kan ske upp till 3 dagar innan och smärre justeringar i antal gäster kan göras senast 48 timmar innan utsatt tid utan kostnad. För avbokningar efter 3 dagar tar vi ut en avgift om 500:- bokad gäst.

går det att få en faktura?

Ja, fakturering till företag är möjligt i samband med bokningen efter sedvanlig kreditkontroll. Betalningsvillkor 10 dagar netto.

Kan man hyra ett eget rum?

Ja, absolut. La bocca har två exklusiva rum som passar både små och stora grupper, vår Vinkällare som rymmer 12-14 personer samt vår Matlagningsstudio som rymmer upp till 20 personer. Vårt vackra och mycket omtyckta ”La Scala” Chambre Separée används tyvärr för själva julbuffén under Julbordet så detta kan inte bokas mellan den 30 nov – 21 dec.